sâmbătă, 25 iulie 2009

O escapada pe Litoralul Marii Negre


Nu am fost niciodata in Delta. Si am 24 de ani. Oare ...daca nu am ajuns pe acolo pana acum, o sa mai ajung? hmmm...

Dar ajung in fiecare an la mare. De doua trei ori pe an chiar. M-am obisnuit sa stau cate doua trei saptamani....

Va veti intreba de unde am atatia bani ca sa pot sta asa mult....hahhaha...pai..o saptamana merg la o scoala de vara, pe masa si cazarea lor, spre exemplu, a doua saptamana fac voluntariat pe la nu stiu ce organizatie, tot pe masa si cazarea lor, o saptamana stau la unchiul meu la Mangalia si...daca nu-mi cheltuiec banii deloc in aceste zile, mai stau si pe banii mei, in ce statiue vreau eu, inca vreo cateva zile. Iata cum se face luna...Si toate astea pe bani putini. Trebuie doar sa stii sa cauti.

Bun.

Prima oara anul acesta am vazut marea la Mangalia..undeva prin aprilie....dar am scris despre asta intr-o postare anterioara. In iulie am foast la o scoala de vara care s-a tinut la Mamaia Nord. Unde este asta?
pai....intre Mamaia si navodari...mai spre Navodari de fapt. E O zona linistita, nu foarte aglomerata, cu umbrelute din stuf si cu nisip fin ca zaharul pudra. Ca sa nu mai vorbesc de apa....poti inota fara probleme.....nu pietre, nu scoici, nu gropi. Cat despre mancare..se mananca super bine la Corabia (acolo am mancat noi). Este un restaurant in forma de corabie. Arata formidabil si chelneritele de acolo sunt mai mult decat dragute.
Se mai poate manca la Scoica. Nu am fost, insa colegii de la scoala de vara mi-au spus ca o pizza mare satura trei insi si tot mai ramane ( hahhha). Deci daca vreti sa mancati pizza pe saturate, mergeti la Scoica. Din Constanta luati autocarul 23 si va lasa chiar in fata. La doi pasi mai in colo de Scoica, este complexul Mamaia Nord ( unde am fost noi cazati, dar nu e cine stie ce) si apoi Corabia. Merita macar sa treceti sa vedeti. Seara disco in Ibiza. E probabil cea mai departata discoteca din Mamaia..dr merita sa mergeti sa vedeti. Piscina, animatoare, preturi mici, muzica de club, fete frumoase. Go Planet!

3 comentarii:

CALIN RADULESCU.com spunea...

Da domnisoara Vicky cum era sa nu ma prind ca ai o inclinatie nebuna spre literatura si spre palavrageala in scris...

Acum stiu ca descrierea blogului e putin scoasa din context insa cum eu am terminat Jurnalism am un obicei nebun de a titra ceva mai tare (de a scoate din context).

Oricum povestesti foarte frumos, mi-a placut Jurnalul de calatorie la Istanbul, n-am prea aflat mare lucru practic, insa ai redat foarte bine atmosfera:))))

Calin Radulescu

Anonim spunea...

:)

Victoria Baltag spunea...

Calin:
hahha..pai asta era si ideea..ca sa afli mare lucru..potida search pe google..nu? eu descriu ceva ce nu gasesti pe google..mmente...clipe...locuri...Ma bucur ca ti-a placut draga domnule:)