luni, 19 iulie 2010

Orasul Bath Spa










Anglia are multe orase-muzeu si Bath Spa este unul dintre ele. Atat de mic si atat de impresionant. Legendare acolo sunt baile romane si catedrala Abbey(unde am vazut o sculptura a unei femei cu un san descoperit- cred ca le facea placere preotilor sa vina la Biserica, hhaha), insa peste tot unde calci ai cate ceva de vazut. Cladirile sunt atat de vechi, zici ca esti in tara lui Harry Potter:)

Eu am cutreierat in lung si-n lat oraselul, dar ca sa-ti ajunga sa-l intelegi iti trebuiesc musai doua zile cel putin. Detalii mai multe gasesti pe site-ul lor oficial aici

Cum ajungi in Bath Spa? Din Londra este cel mai usor, insa eu am plecat din Birmingham, am schimbat la Bristol si am ajuns intr-o ora si 40 de minute cu totul la destinatie- 36 de lire dus intors, cu reducere de student, bineinteles:)

Restaurantele sunt foate bune, gasesti sa mananci tot felul de chestii traditionale de prin toate locurile lumii, cele mai dese fiind restaurantele cu specific african si britanic.

E un loc de poveste, mi-ar placea sa ma casatoresc in orasul asta..hihi, nu stiu de ce, dar asa mi-ar placea:) Oricum, abia astept sa ma intorc acolo:)


mai multe poze, pe celalalt blog

3 comentarii:

Den spunea...

Buna!
Nu o sa vin la master, ci la licenta.
Iti multumesc mult pentru indicatii, insa din Romania pana in Londra tu ce companie aeriana folosesti?
Eu m-am orientat la wizzair, dar ma lasa in Luton si mi-e tare frica ca de acolo nu o sa ma descurc sa ajung la gara sau la autogara.

Tu cum ma sfatuiesti?

Victoria Baltag spunea...

den:iti scriu pe adresa ta

Ana-Maria spunea...

locuiesc langa Bath.. e un oras superb.. m-am indragostit de el..
Den, wizzair e compania mea preferata, ieftina si cu oameni de bun gust; de la aeroportul din Luton pana la gara iei busul care face legatura, de obicei parcheaza chiar in fata aeroportului si scrie unde te duce.. cam 10 min. e drumul.. daca iei trenul inspre Londra, inca 20-30 de minute.. am experimentat toate astea singura, e mai usor decat ai crede.. sunt semne peste tot, nu ai cum sa te ratacesti.. numai bine!