vineri, 16 ianuarie 2015

Cum poti dona pentru docu-drama HermanDragilor, incetul cu incetul proiectul nostru se concretizeaza. As vrea sa  va multumesc voua, celor care, cu gand curat,  sprijiniti si incurajati initiativa noastra.  Sunteti OAMENI deosebiti, speciali inimii mele si echipei! Ma bucur ca exista si persoane ca voi: seriosi, demni, cu suflet sincer si de incredere. Este o binecuvatare sa va am alaturi, eu si echipa.

Noi am inceput treaba: suntem in etapa de dezvoltate (development). Urmeaza etapele de productie (production), post-productie (post production) si distributie (distribution).

Acum punem la punct treatment-ul, script-ul, casting-ul, platourile de filmare, costumele si decorul, echipamentul tehnic si rotunjirea echipei (mai avem inca nevoie de oameni), catering-ul, repetitiile, si cate si mai cate. Suntem tineri, credem in proiect, lucram cu daruire si pasiune. O sa ne iasa, veti vedea! La Gala,  primele randuri vor fi locuri special alocate voua, celor care ne sustineti si credeti in noi! Inseamna mult in ziua de astazi sa fii OM, sa fii serios si sa daruiesti cu inima deschisa. Asta facem noi, asta faceti voi, cei care ne iubiti si ne apreciati munca!

Mi s-a spus ca este greu sa ne gasiti, ca este greu sa aflati detaliile unde si cum puteti dona.
Campania noastra de pe IndiegoGo este pe sfarsite, insa o mai puteti accesa aici in cazul in care donati prin Pay Pal sau cu cartea de credit/debit.

Mai jos las detaliile bancare. Inca va puteti deduce impozitul pe profit din donatii, este un avantaj de ambele parti. In plus, am pregatit pachete foarte frumoase pentru donatori sau investitori: publicitate, implicare in organziare, participare pe platourile de filmare, rol ca extra in film, bilete la gala, invitatii la festivaluri de film si cate si mai cate.

In Romania nu exista politica aceasta de sprijinire prin donatii a productiilor de film. Romania este una dintre tarile cu cele mai putine realizari de film in EU, stiati? Nu mai pun ca prin arta vizuala tara noastra isi face cea mai buna reclama pozitiva - asadar,  de ce sa nu o sprijinim?

Acum, ca am intrat in UE, mai toate fondurile pentru producerea de film la care am fi putut apela, nu mai pot fi accesate. Pana in 2007 puteam accesa:  Hubert Bals Fund, Global Film Initiative , SEE Cinema Network si multe altele. Acum exista numai foindurile de la CNC (unde stiti si voi cat de greu se finanteaza ceva) si cele ale Uniunii Europene (pentru care trebuie sa fi avut deja filme produse, premii luate, etc.). Un debutant  fara rezerve financiare are sanse ZERO intr-o astfel de indusrtie.

Dar nu vreau sa plictisesc.
Las mai jos detaliile bancare.

 Cont in EURO:
1.  Denumire exacta a titularului cont (asa cum apare inscris) ASOCIATIA CONNECTIONS
2.  Numele bancii:  NEXTEBANK S.A. (fosta Romextera)
3.  Numele sucursalei SUCURSALA TRAIAN
4.   Adresa sucursalei si a bancii: BUCURESTI SECTOR 2
5.  Codul IBAN : RO76CRDZ056A008500481002
6.   Codul BIC (SWIFT):  CRDZROBU
Cont LEI:
1. Denumire exacta a titularului cont (asa cum apare inscris) ASOCIATIA CONNECTIONS
2. Numele bancii NEXTEBANK S.A. 
3. Numele sucursalei SUCURSALA TRAIAN
4. Adresa sucursalei si a bancii BUCURESTI SECTOR 2
5. Codul IBAN RO06CRDZ056A008500481001
6. Codul BIC (SWIFT)CRDZROBU
Cont GBP:
Codul IBAN RO49CRDZ056A008500481003
COD BIC CRDZROBU
Pagina de Facebook a filmului (unde gasiti detalii noi in fiecare zi) este aici. Va rog sa ne dati like, aprecierea voastra conteaza foarte mult pentru noi. 

Ne-ati cerut trailer. Un trailer se realizeaza dupa etapa de producere (dupa finalul filmarilor adica) si are menirea sa faca publicitate filmului (inainte de a intra in cinema sau pe alte platforme media).  Deocamdata avem pitch , prezentare si treatment. Acestea insa isi pastreaza confidentialitatea - filmele vin ca o surpriza, nu ca un eveniment asteptat.

Inca ceva: filmul este o docu-drama psihologica, nu un documentar.  Noi ne inspiram din realitatile trecutului, insa nu il reconstituim (partea de documentare a durat patru luni, timp in care am citit cartile publicate si materialele de arhiva ale Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc ).

Am scris in in engleza pentru vorbitorii de limba engleza  pe blogul meu

Va rog sa ne scrieti. Orice sfat sau sugestie face mult pentru noi.

Va las cateva link-uri cu articole in presa despre noi, despre film, despre ideea proiectului:

Mediafax
Blog de cinema
Andrei Dragos Preutescu
Cyberculture
Cinemarx
OrtodoxMd
Orange News
BitPress
b365 news
Emil Calinescu

Niciun comentariu: