miercuri, 1 aprilie 2009

Mangalia





Tocmai m-am intors de la mare...cat de placut este sa vezi valurile reci, nisipul care nu mai este deloc fierbinte, scoicile aruncate la mal....Iubesc marea si totusi imi este frica de ea. Am visat o data ca ma inecam...si ..inecandu-ma...mi-am adus aminte ca: ' Stai mai frate, ca eu stiu sa inot!" haha....tare visul....eu apucandu-ma de curand de cursuri de inot...:) Sunt abia la a 5-a sedinta!

Dar sa revin. Am fost la Mangalia. Merg de multi ani acolo, caci am un unchi ce ma asteapta cu drag. Asfel mi-am facut traditii precum nelipsita mea prezenta la Festivalul de la Callatis din fiecare an, prima plaja din sezon la President ( o plaja super tare aflata in teritoriul hotelului cu acelasi nume), primele pietricele si primele scoici pe care le culeg din nisip si le dau prietenilor. Tu nu ai o scoica de la mine? Ma mir....Atunci sa-mi amintesti de asta. Eu iubesc scoicile..fiecare detine in interiorul ei o poveste ..... are o culoare unica, o stralucire aparte.....
Am primit si eu scoici de la prieteni. Si le pastrez cu drag. Preferata mea este una mare si alba...in care am pus o lumanarica parfumata...

In Mangalia se faceau o data nave maritime...acum am vazut ca se reparau unele sau se reconditionau. Am vazut si "vedetele" portului.....adica vaporasele de patrula..alea gri super tari:)
La centrul maritim Mangalia exista in plina strada o expozitie cu tancuri si antiaeriene...unchiul meu mi-a zis ca nici macar nu au fost folosite de noi in Razboi... ci au fost aduse de la sarbi.

La iesirea din oras...undeva intre Limanu si 2Mai se construieste un cartier rezidential..proiectul arata bine, macheta e de-a dreptul cuceritoare..sa vedem si preturile:)))

M-am plimbat aseara pe plaja...am admirat pescarusii care zburau deasupra mea, am cules scoici pentru prieteni (cu siguranta si pentru tine una:), am privit valurile...am atins spuma marii cu mana. Niciodata marea nu a fost asa de inspumata. Sau, cel putin, vara nu e niciodata asa...Vara nu emana atata energie, vara nu e atat de frumoasa...atat de profunda in albastrul ei.

Iubesc marea, iubesc Mangalia.Si mai iubesc ceva:P

6 comentarii:

abis spunea...

interesant

valurile sunt albe-argintii cu o nuanţă de albastru. or ţine cu U Craiova?

: )

o fată la mare trebuie să aibă haine mai puţine, un tricou descheiat acolo. dar tu în blugi ne-ai privat de feminitatea ta. sigur noi te admirăm şi aşa.

şi eu aştept să ajung la mare. îmi plac pescăruşii

Victoria Baltag spunea...

Andrei: ms pt impresii...
aaa..era frig afara mai....la vara oi fi si cu haine mai putzine:P

kaLoo spunea...

Salut, daca esti interesat de un schimb de link cu http://kaloo.info , astept raspunsul tau!

Victoria Baltag spunea...

ok, ti-=am raspuns pe blogul tau:)

kaLoo spunea...

pai, cum ai scris acolo utile, asa poti sa ma adaugi si pe mine!

Victoria Baltag spunea...

piticu:ok, deal