vineri, 29 octombrie 2010

BCR Open Romania - 2010


O sa ma refer aici numai la meciul demonstrativ pe care l-au sustinut tenismenii Bahrami, Vilander, Leconte si Nastase.
Se vede clar ca am pus pe romanul nostru la finele enumerarii, asa cum cere modestia si bunul simt.

Un meci frumos, plin de umor, haz si voie buna. Daca vrei sa vezi imagini si filmulete cu meciul, apasa aici
Bahrami si Leconte au fost geniali.
Ceea ce eu nu pot sa inteleg este cum se face ca mereu ne aratam prostia, chiar si la un astfel de meci. Pai da. In loc sa punem in frunte pe invitatii tenismeni, noi am ridicat in slavi pe Nastase. Este clar, meritul lui il cunoastem foarte bine, suntem mandrii ca-l avem si ca a dat Romaniei foarte dedemult un loc de frunte in campionatele de tenis dublu. Dar sa ne laudam noi cu noi, in tara la noi, este de-a dreptul penibil.
Multumiri lui Costin Tabaras pentru fotografii:P

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Victoria Baltag spunea...

Draga Vlad:
Multumesc mult pentru ca ma citesti, multumesc pentru invitatie, ma bucur ca iti palce blogul meu :P (adica unul dintre ele)