miercuri, 17 decembrie 2014

Film artisitic: manipulare si tortura in comunism


Iata-ma-s cu filmul, in sfarsit!

Am ideea,  am tema, am scriptul, am echipa, am buna-vointa, am ambitie!
Avem talent, avem cunostinte temeinice, avem experienta!
Ne dorim vizibilitate, recunoastere, un lucru bine facut si mult succes!



Tu ai un rol foarte important aici!



Echipa tanara, pasionata de cinematografie si productie de film, te invitam sa ne incurajezi initiativa  cu o donatie  pentru realizarea proiectului nostru de suflet! (link aici )

Context:
Inspirându-se din viața unui celebru torționar al Regimului Comunist, "Herman" spune povestea Experimentului Pitești, una din cele mai negre file din istoria românilor.
Este povestea unui tânăr student legionar, frumos și strălucitor, pe care reeducarea socialistă îl transformă radical, în mai puțin de câțiva ani.
Manipulat de Siguranță, Herman imprimă teroare pură în inimile și mințile prizonierilor politici din închisorile comuniste, care îl evocă și astăzi ca pe un arhanghel al morții.
Însă Călăul din Pitești era deopotrivă și o victimă a manipulărilor Siguranței, a cărei specialitate consta în anularea identității individuale, spre o totală îmbrățișare a doctrinei Partidului.
Filmul propune o abordare originală și sinceră a celei mai controversate personalități din perioada tulbure a începuturilor regimului, când linia dintre prieteni și dușmani era imposibil de trasat cu precizie.

Echipa:
Alexandra Axinte – scenarista; absolventa UNATC, sectia film, scenaografie. Alexandra lucreaza ca freelancer in present.  A colaborat si scris scenarii  pentru companii ca HBO international, Kat Music, ProTv.
Cosmin Dumitrache – operator imagine; Cosmin a absolvit Jurnalismul la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Bucuresti (FJSC).  S-a specializat pe filmare/ editare si fotografie iar acum lucreaza ca dop-director of photography in  propria afacere
Stefan Sandulescu - editor  sunet si muzica; Stefan a absolvit Conservatorul si este pasionat de compozitie. In prezent face muzica originala peste tot in lume,  pentru filme si jocuri video. Este unul dintre cei trei compozitori ai Note in a Botle
Victoria Baltag -  producator si regizor; Victoria a absolvit un master in Film la universitatea din Birmingham, UK. In 2013 a luat premiul de popularitate oferit de LSE Research Festival, London, cu documentarul ‘Credinta si Foc’

Vrei sa te alaturi echipei? Scrie-ne pe adresa: Victoria_baltag@yahoo.com

Bugetul

Noi am estimat un buget minim de 33 000 de euro, dupa cum urmeaza:
Apasa aici : Indiegogo crowd funding

Ne vedem la filmari !

Un zambet aducator de succes mie si echipei mele!

:)





Niciun comentariu: